Airport

Reggel kicsit elaludtam, viszont egész szépen elkészültem időre, még pénzt is vettem fel a taxihoz. Ha már úgyis ott jártam a bevásárlóközpontban, vettem egy smoothie-t néhány extrával. A reggeli további része csirke volt nyárson, meg pár indiai húskészítmény. Zöldségből tegnap kifogytam, így hanyagoltam sajnos. Nyomtattam még pár dolgot, plusz felzárkóztam a levelezéssel és MSN-en is fenn voltam kicsit (ja és telefonálgattam is és SMS-eztem is). Ellenőriztem, minden be van-e rakva a bőröndbe és a hátizsákba, majd kikapcsoltam az időzített ébresztést az ágyam mellett lévő rádiós órán. Rendeltem egy taxit, alig talált oda. Közben amíg vártam az eső is elkezdett cseperegni egy kicsit, így behúzódtam az előszobába és elkezdtem hivogatni a taxitársaságot. Aztán le is tettem, mert megérkezett végül. Morgott egy kicsit, hogy milyen nehéz volt idetalálnia, de aztán elvolt magának. Egy kisebbfajta furgon volt, a hátsó bőrfotel közepén elég vicces és furcsa volt ücsörögni, mint valami úr.. Nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez. Először azt hittem, nem jó taxiba szálltam, de aztán rájöttem, tényleg a reptérre megy. Megérkeztünk, kiszálltam, adtam 9.2% borravalót is.

Megtaláltam a helyet, ahol be kell jelentkezni és leadni a bőröndöt, az automatával bejelentkeztem, megkaptam a beszállókártyát, majd beadtam a bőröndöt. A biztonsági kapun is simán átjutottam. Aztán felhívtam a kolléganőmet és azzal viccelődtem, hogy átengedtek egy magyart a kapun 🙂 Kiderült, hogy minden fejlesztésem remekül működik, minden rendben van. Örültem neki és kértem, adja át üdvözletem a főnöklánynak.

Rájöttem, hogy az indulási kapuhoz kisétálni egy nagy csapda. Visszafelé nem lehet menni, pedig itt nem árulnak rendes kaját, csak szendvicseket meg madáreledelt és hasonló hideg cuccokat. Furcsa egy kultúra. A másik szárnyon legalább van egy étkezde, ahol főtt ételeket adnak, de itt még leves sincs – micsoda barbárok.. Nehéz döntés előtt álltam, de megoldottam: vettem egy virslis táskát meg valami gyümölcslekváros táskát, plusz rendeltem egy különleges smoothie-t.

Jelenleg ezt a bejegyzést írom, van még két órám az indulásig. Mindjárt megrendelek pár perc nethozzáférést és fel is töltöm, amit most épp írok. Találkozunk magyarföldön!

12 Responses to “Airport”

  1. Aya says:

    Udv itthon Zetto-san 😀

  2. Zetto says:

    Köszönöm! Jó itthon!

  3. vadooc says:

    wow. akkor már magyarhonban vagy? és hogy utaztál? conon végig te fogod átadni az elővételes jegyeket? am még mindig nem döntöttem el h menjek e vagy sem. =/ döntésképtelen vok… =( pénzem van. azon ne múljon, de…

  4. Zetto says:

    Igen, itt vagyok! Az utazás egész jó volt, köszönöm kérdésed. Az elővételes pénztárnál elég hamar le szokott menni a sor, így van, ott leszek, plusz előadást fogok tartani, amire még alig készültem, pedig kellene 🙂

    Van pénzed? Az jóóó 🙂
    Szerintem gyere, ha teheted!

  5. Aya says:

    Milyen előadást tartasz Z?

  6. Zetto says:

    Fél órában összefoglalok egy külföldi cont, hogy milyen volt. Most húztam újra a rendszert, szóval vicces lesz még azt is megírni valahogy 🙂

  7. Kaen says:

    Üdv itthon! Holnap, azaz ma találkozunk!! ^_^

  8. Zetto says:

    Jó volt újra találkozni és köszönök mindent!

    Bocs, hogy eddig nem válaszoltam. Azt vártam, hogy átregeljék a zetto.hu domainnevet. Most már Rick és Mac szerverén vagyok fizikailag is és oda is mutat a bejegyzés 🙂

  9. Aya says:

    Hol maradnak a gyakori postok?
    Csalódtam benned Zé. 🙁 XD

  10. Zetto says:

    Mint említettem, azt vártam, hogy végre meglegyen az átregelés.

    Én sem vagyok varázsló, de azért igyekszem. Csak most így hétvégén körülbelül 4-5 dolgot kell elintéznem és azért jó lenne aludni is.

    Tudom, most lehet mondani, hogy öregszem, de tényleg öregszem. A szemem jól bevérzett most így a hétvégén, épp most néztem. De legalább végre meg tudtam borotválkozni.

    Na, húzok vissza dolgozni 😀

  11. Aya says:

    Dinnye 😛
    Ne vedd magadra, csak húzlak, mert rég láttam tőled posztot 😛
    DINNYEEEE

  12. Zetto says:

    🙂

    Azért örülök, hogy mégsem csalódtál végül tehát 🙂