Day of the Evil Printers

Tegnap nagyon produktív voltam, miután megérkeztem. Nem is emlékszem, mikor intéztem egyszerre ennyi mindent párhuzamosan ilyen rövid időn belül. Reggel behoztam a sok kaját, alig fért el a hűtőben, de legalább el leszek látva egy jó időre. Kiderült, hogy a hivatalba csak akkor mehetek, ha kiveszek fél napot (vagy a jövő éviből, vagy pedig lefaragok a jövő hét pénteki szabimból), nem dolgozhatom le (szemét egy világban élünk). Ráadásul a pénteket nem kapom meg. Viszont kértem és kaptam egy vadiúj optikai egeret, a golyós elég vacak volt már és meg is lepődtek rajta, hogy nekem olyanom volt – dehát azt adtak..

 

Ma buszbőségben szenvedtünk Anyuu, legalább a céklát ne kelljen mááár :) Kocsik között mászkáló macsekok

 

A boltban fel akartam venni (a karateklubos karácsonyi vacsora miatt) pénzt, de épp hekkelték az ATM-et, szóval gondoltam cashback és akkor kártyával fizetek. Öt euró felett szoktak kártyát elfogadni, ezért vettem pár cuccot, ami nem is lett volna olyan fontos. Kiderült azonban, hogy 7 euró felett kell, szóval gyorsan hozzápakoltam valamit a válogatáshoz. Mondom a nyakkendős pénztárosnak, hogy cashback is lesz. Ja, azt itt nem lehet. Nagyszerű, akkor minek vettem ezeket..

Egész nap programoztam meg ilyenek, szóval nem unatkoztam. Ez a pénteki dolog eléggé lehangolt, mert most amiatt aggódom, hogy nem kapom meg időben a jogosítványt – jövő hét pénteken ugyanis repülök haza.

PS: a munkahelyen írtam meg a blogbejegyzést, amit elküldtem magamnak e-mailben. Épp Cherry Kicket iszogatva próbálom beszerkeszteni itt az egyetemen. A smoothie tartalma: cranberry juice, cseresznye, banán, fagyasztott low-fat joghurt és ezúttal nem a sportközpontban vettem, hanem a Sparban. Sikerült pénzt is felvennem. Ja, és hagytam a kolléganőnek, hogy elhozzon, bár gyalog gyorsabb lett volna – dehát állítólag szocializálódni kell, merthogy az jó..

PPS: hogy a címről is essék szó, ma három nyomtató is elromlott a portacabinban, ahol dolgozunk. Kolléganő nagyon pörgött, hogy megnézze, de finoman rászóltam, hogy az nem a mi dolgunk és kihívtam inkább a helpdesket. A főnöklány sem örülne, ha rendszert csinálnánk a nem munkaköri segítségből, plusz nem tűnt túl egyszerű esetnek egyébként sem..

7 Responses to “Day of the Evil Printers”

  1. vadooc says:

    evil printers. XD

  2. Zetto says:

    A Day of the Tentacle című játék (lyukasarc prodaksönz) mintájára adtam a címet, mert nem jutott eszembe semmi más a mai napról 🙂

    Ja igen, mondták a vizsga után, hogy a dokumentumot nem szabad összehajtani és véletlenül rácsúsztattam a számítógépemet, ami miatt kicsit mégis..

  3. Á Zetto irigyellek, olyan finomakat tudsz csinálni T_T

  4. Zetto says:

    De Len-chama, az csak zöldség, amit életlen késsel felvágok. Vagy nem a fényképen látható dolgokra gondoltál? Azok közül az alma és a sonka nagyon finom, nomeg a koktélparadicsom. A többi so-so – csakhát egészséges, ezért muszáj enni 🙂
    Készíthetek neked is ilyesmit, ha szeretnéd 🙂

    Újabb fejlemény: elmaradt a koreai vacsora, mert sokan visszamondták. Talán majd máskor. Ja igen, ezen kívül holnapra meg kell mondanom, honnan akarom elvenni a fél napot (jövő évi szabadságkeret vagy a repülés napja) és mikor dolgozom be a fél órát. Ilyen szőrszálhasogatást.. Jól van, tudom, hogy nincs igazam, csak jól esik füstölögni 🙂

  5. Zetto says:

    Tényleg, vadooc, mit szólsz? Újabb sztárfénykép a cicáról 🙂

  6. vadooc says:

    pont most akartam írni h megint a cicus! =) csak kár h ilyen távolról…

  7. Zetto says:

    Nem akartam őket elriasztani, az optikai zoom meg kb nem létezik 🙂