39/40

Épp a buszon ülök. A vizsga sikerült és egy mongol ember meg akarja venni a könyvet és a CD-t. A harmadik gyógyszertárban készíttettem fényképet a motorjogsihoz, mert az elsõ kettõben nem lehetett. Szemvizsgálat csak csütörtökön lesz, de legalább megnéztem, hol van a hely. Ha “megvannak a papírok”, megyek a “tanácsra” és jövő héten megkapom a jogsit 🙂 A köv. bekezdést otthonról folyt., mert a kezem leszak. a cipek. közb. mob. blog..

 

Régebben ilyen csúnya idő volt, ma nem. Ma reggel gyönyörű volt az égbolt. Siettem munkába. Bemozdult :) Idióta Mikulás dec. 6. után is fel-le mászkál a kötélen :)

 

Megérkeztem az albiba, innen folytatom. Kipakoltam a táskát meg a szatyrokat, ugyanis jól bevásároltam a belvárosi teszkóban, mielőtt hazafelé indultam volna. Elkezdtem sütni-főzni a hétre, közben próbálok a chatablakokkal is felzárkózni. A biztonság kedvéért lemásoltam a CD-t, hátha jól jön még a tananyag. Edzés és zuhany is megvolt, kezdem magam a bloggal is utolérni. Nagyon időoptimalizáló hangulatomban vagyok, ilyenkor jól érzem magam, mert mindent be tudok ütemezni és sikerül is véghezvinni.

Lássuk, mi is történt ma: időben keltem, időben zuhanyoztam, időben indultam, időben érkeztem, a nadrág már kigombolás és kicsatolás nélkül is lejön. Megérkezett már az utolsó ajándék is, amit ebay-en rendeltem, nagyon hiperaktív voltam ma, egészen kávészünettől kezdve. A háromnapos határidős progit ma majdnem befejeztem, annyira nem tudtam leállni. Simán odaértem a vizsgára, fél órával a határidő előtt. 39/40 lett az eredményem, megvan a vizsgabizonyítványom, amit nem szabad összehajtanom. Nagyon kellemes környezetben zajlott az egész, érintőképernyőn. Nagyon profi voltam és nem kértem fejhallgatót, simán olvasva végignyomkodtam az egészet pár perc alatt. Félelmetes, mennyire lassabban megy még így is, amikor súlya van a válaszoknak. Amikor csak gyakoroltam, pikkpakk végigklikkeltem a tableten 🙂 Lehet, hogy otthon majd beszerzek egy kisteljesítményű motort, ami nem automata váltós, hogy gyakorolhassak rajta az utcánkban.

7 Responses to “39/40”

  1. vadooc says:

    Grat a vizsgához! aztán ne legyél huligán! XD

  2. Zetto says:

    Köszönöm. Ettől az egésztől tök jó kedvem lett, végre minden az ütemterv szerint megy 🙂

    Huligán, ééén? Gyorshajtani is csak ritkán szoktam ( amikor alvásmegvonásom van, kimondottan lassan vezetek pl 🙂 ) és még csak két büntetőpontom van otthon 😀

  3. Miyanko says:

    Szia! Gratulálok a sikeres vizsgához!! 39/40 az nem semmi hallod-e? ^-^

  4. Zetto says:

    Zsanna és Miyanko, nektek is köszönöm szépen a gratulációkat!
    De tényleg nem volt olyan nagyon nehéz..

    Miya-chan: készítünk neked egy szép avatart a nerv.hu-n? ( http://nerv.hu )

  5. Gratula a vizsgához zetto sama 🙂

  6. Zetto says:

    Köszönöm, Len-chama! Mindannyian drukkoltatok, azért sikerült. Tökéletes viszont azért nem lett, mert ennek ellenére is elszúrtam valahol 🙂