Business as usual

Neeem, nem majomvér, így néz ki a feketeribizli-smoothie, alias Wow..Lássuk, mi volt a múltkori óta.. Valamennyire kipihentem magam reggelre, ezúttal is csak keveset késtem. Ma viszont sokat kell aludnom. A webezés miatt kikaptam a munkahelyen, de amúgy is volt jó sok tesztelnivalóm, így ma alkalmam sem lett volna rá. Tegnap éjszaka lefőztem jópár napra, szóval kezdem utolérni magam. Ugyancsak tegnap karate előtt DartzIRL mutatott az egyetemen egy helyet, ami szintén fedett, kényelmes kanapék vannak benne, és rengeteg aljzat. Sokkal jobb, szóval szerdán is oda fogok beülni (apránként csak felfedezem a helyet..). Ezúttal Wow smoothie-t ittam, amiben feketeribizli van főként (csütörtökön pedig Peach Passion-t, amiben pedig – *surprise-surprise* – őszibarack).

Ma bevásároltam, mostam, előkészültem másnapra, blogot írtam, videót töltöttem fel youtube-ra, helyi fórumra válaszoltam a videókkal kapcsolatban és ugyanott ígéretet tettem a blog két bejegyzésének lefordítására. Kicsit edzettem is, majd zuhanyoztam, így egészen kész vagyok az alvásra.

Dec. 11-én megyek elméleti vizsgára motorból ( drukkoljatok 🙂 ). Jelképes összegért be lehet ülni vizsgázni és ha sikerül, csak egy szemvizsgálati papír kell és kiállítják a kétéves ideiglenest. Ez itt így megy. Ha meglesz, vezethetek motort egészen 125cc-ig, ami már tök jó.

Íjászatra is szeretnék járni, ezen kívül azon gondolkozom, beiratkozom az egyetemre. Poén lenne egy idegenföldön szerzett másoddiploma 🙂

Ja igen, bevásárláskor vettem egy sudoku füzetet és belekezdtem a legnehezebb feladványba. Azt néztem, hogy a beküldendő feladványt nem érdemes beküldenem, mert az ebben az országban élők nem nevezhetnek. Csak eggyel odébb 🙂 Mindegy, ez van. Mondjuk poén, hogy azért ennek ellenére is ugyanannyiért árulják 🙂

Comments are closed.