Local maximum

Munkahelyi vacsora
Ezúttal a munkahelyen csak elkezdem a blogírást, nem publikálom azonnal, mivel kritikát kaptam a nem munkával kapcsolatos webezést illetőleg. A tegnapi bevásárlás hozadéka az volt, hogy most pár napra van hidegkajám a céges hűtőben, így csak az ebédet kell beszállítani. Szegény táska, alig bírtam bezárni a reggeli rohanásban.. Ezúttal legalább 7(!) órát aludtam, ami egyelőre rekordszámba megy – olyannyira, hogy automatikusan fel is ébredtem az ébresztési időszak előtt másfél órával. Ismét kiderült, hogy tök jó dolog reggeli műsor alatt ébredezni, bírom ezt a rádiót (a készüléket is, meg a csatornát is). Mivel tegnap este összepakoltam a ma beszállítandó készételt és nyersanyagot, nagyon gyorsan útnak tudtam indulni. A buszt éppen hogy elértem és majdnem időben beértem. Utazás közben a motorvezetői vizsga kérdéseit tanulmányoztam.

Többen érdeklődtek, mikor haladok már végre a regénnyel (ha aposztrofálhatjuk így).. Nos, elmondhatom, hogy a hétvégén vagy az azt követő időszakban mindenképp szeretném, ha ebből is lenne valami. Egyelőre a conon rögzített hatalmas adatmennyiséget próbálom feldolgozni – ha van kedvetek, nézzetek youtube-ot, mert a videók pl oda töltődnek fel. Az említett bejegyzéseket is le kéne fordítanom, mert errefelé (még) kevesen tudnak magyarul 🙂

Rendben, megkaptam a magamnak küldött levelet. Épp az egyetemen ücsörgök és Naturally Purple smoothie-t iszogatok. Kb olyasmi, mint a Wow, csak ebben van eper is meg egyebek (a Wow-t nem ugyanott vettem, hanem a Sparban). Közben persze netezgetek. A mai nap tök jó volt, debugoltam a “papíron” megírt kódomat és végre kezdi azt művelni, amit szeretnék tőle 🙂 Amúgy meg sötét van és elfelejtettem mit akartam még írni. Ja igen, megvettem a motorvezetői vizsgához kiadott CD-t is, szóval már csak gyakorolni kell..

Comments are closed.