Ticckett, éérted? Ticc-kett! – Teetscat, understand? Teets-cat!

Remélem, nem csak én Északfölde villamosai by Ali hallom azt a villamoson, amikor elindul az “Üdvözöljük utasainkat!” gépi kedveskedés helyett, hogy hidrogén… Ez olyasmi lehet, mint a Batthyány-térD és társai – ha jól tudom, ez utóbbi anomália-körről már indultak vitafórumok.
 
Ami az IC utaskommunikációját illeti, szerencsére ezúttal nem volt szaxofonos-recsegő rettenet, így hallgathattam nyugodtan a saját zenémet ( mármint nem úgy… á, mindegy 🙂 ). A kalauz is csak azért ellenőrzött (az utazás negyvenkettedik percében), mert feljöttem alfából és felmutattam a jegyet és a helyjegyet. Egyébként azt hitte volna, azért maradok nyugodt, mert korábban szálltam fel és már kezelték jegyeim.
 
Nagy sikere lehetett taxiellenes kampányomnak, mivel csak egyszer hallottam a “Taxi?!” jellegű kérdést, amit viszont nem hozzám címeztek. Vagy csak arról van szó, hogy a taxisok vasárnap késő este pihennek.
 
Jó volt otthon lenni – kell egy kis nyugalom-sziget ebben a kegyetlen, rohanó világban.
 
( Most veszem észre, hogy kellemesen fordított időrendű bejegyzést sikerült alkotnom. Sebaj, kell ilyen is; nomeg legalább művészi hangulatúnak tűnhet. 🙂

Comments are closed.