Banks unleashed

Rohadt böngésző harmadszor száll el, szóval most még durvábban fogok fogalmazni 🙂

A bankok iszonyatosan gazdagok és iszonyatosan sokat kaszáltak a válságnak nevezett tömeghisztérián, aminek eleve ők a kirobbantói. Mégis, sírnak, hogy milyen rossz nekik és most aztán mi lesz. Valójában viszont velejükig romlott gonosz gyilkológépezetek, főként ahol hagyják elszemtelenedni őket. Magyarország sajnos ilyen hely..

Kaptam egy levelet, amely szerint (a parlament márciusban hozott törvénye alapján) a bank mindenféle költségnövekedése (irodák fenntartása, kommunikáció, reklám(!), főnök lányának szépségszalon-bérlete, stb) természetesen rám hárul. Hát dögöljenek meg. Ha ez nem lenne elég, megpróbálnak felvidítani azzal, hogy küldenek majd egy keretszerződést, amelyet törvény által kötelezett vagyok aláírni és amely utólag jelzálogjogot ad a banknak egy ingóságomra. (a másik két pont csak blabla, azt itt nem részletezem)

Más országokban éppen hogy beszabályozzák a bankokat, hogy ne legyenek kiszolgáltatottak az állampolgárok, nálunk meg még jobban kiszolgáltatják a népet. Már réges-régen mondom: előrehozott választást, kisöpörni ezt a magyarellenes mocskot végre!

Comments are closed.