Light Entertainment

Szituáció: július 1-jén bejelentettem a tulajnak és a lakótársaimnak, hogy elhagyom az albit. Elintéztem az átiratásokat (villany és kábeltévé+net), kerestem, ám sajnos nem találtam másik albérlőt, buktam a kauciót, kifizettem a lakbért a felmondási időszakra teljesen (sőt még többet is), a villanyszámlát egyedül fogom fizetni a lezárás dátumáig, nekik adtam a hypercool routerem (mert sajnáltam őket), mindeközben a felmondási időszakban (ugyanis a melóhelyen is felmondtam) munkába is kellett járom és más egyéb elintéznivalóm is volt. Mindezalatt fenyegettek és megbeszélésekre hivogattak. A keddit még aznap lemondtam SMS-ben, mert besokalltam, majd megszakítottam velük a kapcsolatot.

Vikinek köszönhetően – akinek az egyik használaton kívüli kártyámat adtam (a másikat Kármánnak) – itt most meg tudom mutatni, milyen emberekkel éltem együtt. Pontosabban imhol az ellenem szövetkezett csapat szószólójának (vagy inkább agitátorának) utolsó szöveges üzenete: “Gyáva gerinctelen szar alak vagy! Még fel sem mersz hívni, hogy hazudj egyet! De ne aggódj megtalálunk és kifizeted a kárunkat! Lesz még anime találkozó és vannak Klubtagok akik meg iwiwen ismerőseid akik szivesen olvasnak majd rólad. Még találkozunk ne aggódj! Ezt nem úszod meg ezt most megigérem!!!”

Kedves iwiwes és egyéb ismerőseim, most olvashattok rólam (és bizonyos értelemben másokról) más tollából ebben a “cikkben” is – feltehetően szívesen 🙂 Remélem, megüti a szórakoztatási mércét 😀

PS: izgalmas fejlemény, hogy kedves barátunk kedden hat repjegyet vett a valahonnan beszerzett bankkártya-adataimmal. Gratulálok a csaláshoz, érdekes adalék esetleges későbbi kiutasítása esetén 🙂

6 Responses to “Light Entertainment”

  1. Rick says:

    Kíváncsi vagyok, hogy alakul ez a csalás dolog. Remélem lecsukják a fickót. Ha lezártult az ügy, írj majd róla egy postot.

  2. Zetto says:

    Oké, meglátjuk, mi lesz. Reméljük, elkapja a gardai (rendőrség) és megkapja jogos büntetését.

  3. Kyra says:

    Hajrááá Zetto!!! Hajráá!
    Ne is törődj azzal, hogy ezek a kőbunkók mivel ócsárolnak. Mi szeretünk és kiállunk érted. Ezt szerintem bátran kijelenthetem a többiek nevében és a sajátomban is. 🙂
    Mekkora egy ganajtúró! Csalt a te bankkártyádról?! Ezekszerint akkor feljelentetted. Jól tetted.
    Jó legyél.

  4. Zetto says:

    Köszönöm, jól esik, hogy ezt írod! Mindenki azt mondja nekem, hogy nem voltam szemét, amiért eljöttem onnan (sőt, nagylelkű voltam). Egyszerűen ők voltak túl rugalmatlanok és maffia-mentalitással kezelték az ügyet.

  5. Kyra says:

    A leírtak és elmondottak alapján. Teljesen jogos, hogy eljöttél. Nem vagy köteles tűrni az a vislekedést amit veled szemben tanusítottak. Pontosan, jobban jártál, hogy otthagytad ezt a maffia mentalitású bagázst. .)

  6. Zetto says:

    Örülök, hogy te is így látod. Akkor lehet, hogy mégsem voltam annyira gonosz, mint gondoltam..