Sun, shine

A fény felé menetelve :)Mostanában kicsit nincs kedvem semmihez és ez nem tetszik. Remélem, azért komolyabban nem kell aggódnom emiatt. Azzal szoktam nyugtatni magam, hogy szép lesz az idő hamarosan, nem is lesz ennyire hideg, világosabb is lesz. Menni fog ez, azt hiszem jó vagyok az önmotiválásban vagy a negatív hangulat elnyomásában, semlegessé konvertálásában.

Csütörtökön és szombaton egyedül voltam az irodában, mert a kolléganőim esküvőre voltak hivatalosak. Péntek azért kellett – gondolom -, hogy kijózanodjanak. Na jó, nem gonoszkodom tovább, hiszen tudhatnám, hogy teljesen szentéletűek és mértéktartásuk megkérdőjelezhetetlen 🙂 Jó volt egyedül, mert sokkal jobban tudtam koncentrálni és nagyon szépen haladtam a munkámmal. Csütörtökön voltam vetítésen, de eljöttem idejekorán, mert korán haza akartam érni – majd máskor megnézem annak a keleti fővárosos keresztapás animének a végét. Pénteken íjászkodtam és közben egy fejlesztő kollégával beszélgettem. Zárásként a belvárosban dumáltam magyarokkal. Zsanna-sama mondta, hogy üljek be egy helyre, ahol van élő zene és beszélgessek. Hát most ezt az ígéretemet is beváltottam, ha nem is tudatosan 🙂

Szombaton északra mentem vonattal. Nagyon tetszik az itteni vasúti infrastruktúra: a vonatok átmennek a belvároson és szinte észrevehetetlenek. Töltések, hidak, stb. Tetszenek a megemelt peronok és hogy a megállók az utcaszint fölött vannak. Az északi előváros is szép és jó. Ezután este voltam a belvárosban (is) a helyi magyar animeklubbal ( eddig csak ketten vagyunk, de szeretettel várjuk az itteni animés lányok jelentkezését 🙂 ). A hazaút szintén vonattal zajlott és szintén tetszett.

Vasárnap lefőztem a hétre, megborotválkoztam, ebéd közben Star Treket néztem, aztán egy nagyot sétáltam a parkban. Szépen sütött a nap és megint készítettem sok-sok képet. Őzikéseket is. Este elgyalogoltam a teszkóba és vettem paradicsomot, sonkát, finom teákat, satöbbi. Annakutána blogokat írtam és chateltem. Jó nap volt.

4 Responses to “Sun, shine”

  1. Zsanna says:

    No és milyen zenét hallgattatok? 😀

  2. Zetto says:

    Dobhártyaszaggatót, szóval le is léptünk. Ezek őrültek, hogyan lehet meglenni ilyen zajban.. Biztos a sok alkohol miatt nem hallanak rendesen és azért kell ilyen brutális hangosítás egy zártabb helyre is.. Őrültek. Amúgy valami modernebb vonulat volt, sok mindenkitől játszottak valamit.

    Egyébként az egész úgy nézett ki, hogy kellemes csendes hely volt, beszélgettünk, erre ezek odajöttek és elkezdtek lármázni 😀

  3. Hippee says:

    Ahoylkaa!!!
    Eperturmixos mandulabuborékot köréd és jó kedveeet!!!Nem lehetnek olyan rosszak a napjaid ahogyigy olvasom,legalább tartalmas 8))))
    pusza 8)

  4. Zetto says:

    Köszönöm a jókívánságokat! Április jobb lesz, mert hazarepülök két hétre. Kár, hogy most a költözéssel is kell stresszelni idekint, de legalább a magyar út előtt meglesz. Vagyishát remélem 🙂