Breakfast Blast

Reggeli tájkép a párás üvegű buszbólIgen, így hívják, amit iszogatok így blogírás közben: Breakfast Blast. Összetevők: pirított gabonapehely, méz, eper, banán, narancslé. Feltételezem, ebbe is tesznek zsírmentes fagyasztott joghurtot, de ez csak tipp, nem volt kiírva. A torkom halott volt reggel, de megfenyegettem és összeszedte magát, a buszt is elértem. Tegnap benéztem a Magyar Boltba és vettem mikucsomagokat, amelyeket ma ki is osztottam a munkahelyen (is). Utólag értesültem róla k3y-tól és Ricktől, hogy hatodikán van. Mindegy, nem emlékezhetem mindenre – vegyük úgy, hogy előrehozott volt 🙂 A programozás nagyon jól ment és kikapcsolódásként – mivel webezni nem nagyon szabad, mert a személyzetisek beszólnak -, leveleztem k3y-jel és Rickkel. Még nem válaszoltam meg az utolsó leveleket, de nagyon pörgöm most ezen a kódon, nem tudom letenni, annyira izgalmas. Mindig kitalálok valami új feature-t ( featúrát 🙂 ) és olyankor jól megbolygatom az egészet. Na mindegy, már nincs sok hátra.

Tegnap (munka után természetesen..) csak feküdtem az ágyamon és chateltem. Nagyon kellemes volt semmit tenni, bár lehetne jobb a fűtés (vagy inkább fel kellene jobban öltözni..). Ma karate lesz, aztán otthon bepakolás csütörtökre. Kedden vettem Túró Rudit (még jó, hogy csak 15 euró fölött fogadták el a kártyát, mert amikor még néztem valamit a mikuk mellé, akkor villant be, hogy ezt is akartam szerezni) jópár csomaggal, azt fogom szétszórni a helyi animések között. A múltkor a német srác hozott Milka csokit, hogy német csoki, együk, holnap viszont én veszem fel a kesztyűt a “kulturális megszállásban” 🙂

Újra visszaugorva az időben: jó volt a tegnap, mert a mikuláscsomagok beszerzése után tudtam vásárolni szivacsot a fülhallgatóra, fel tudtam adni a nemzetközi karácsonyi üdvözlőlapokat, be tudtam vásárolni egy kicsit Karácsonyra (de pszt, ez titok) és teszkóztam is egy nagyon keveset – mivel hétkor zártak. Az automata pénztárnál kis fennakadásom volt: az előttem lévő vevő a kóláját a súlyérzékelőn felejtette (ahová mindent pakolni kell) és amikor visszajött érte és felkapta, megszakadt a futás, mondván, hogy biztos fizetés előtt elvittem valamit. Az automata pénztárak felülvigyázója, egy szőke lány, egy kicsit odébb társalgott egy kolleginájával. Pár perc múlva azonban visszatért és mehetett a leolvasásom tovább. Kezdtem neki mesélni, hogy mi történt, de csak legyintett, hogy semmi baj – errefelé nem feltételezik az emberről, hogy lopni akar. Minek, hiszen csak annyit kell tenni, hogy az ellenértéket odaadja az ember. Mindenhol így lenne normális és a közfelfogásnak is ilyennek kellene lennie. Végre egy hely, ahol ilyen szempontból nem érzem magam (sok hasonlóan becsületes embertársammal együtt, amely halmazba feltételezhetően ezen sorok olvasója is beletartozik) egyfajta kivételnek.

Boldog Mikulást csütörtökre! 🙂

4 Responses to “Breakfast Blast”

  1. vadooc says:

    XD holnap jön a mikulás! már akihez. ^^”

  2. Zetto says:

    Nekem régen azt mondták, az ablakon jön be. Aztán elgondolkodtam, kívülről hogyan nyitja ki. Azóta már láttam filmekben, hogy mindent meg lehet oldani 😀

  3. Zsanna says:

    Örülök, hogy jól megvagy az ottani animésekkel. 🙂

  4. Zetto says:

    Igyekszem, igyekszem 🙂 Csak most is blogot írok, miközben viccelődnek és a túrórudit majszolják. Szegények még nem látták a dátumot: dec 06 🙂 A munkahelyen azt hitték, 2006 december, mert itt fordítva olvassák..