Archery Basics

Ma jó kis nap volt: belefutottam pár programozási dologba, de a végén sikerült kibogozni. Nem volt bent a nagyfőnök, így nem tudtam bemutatni a progit, de még egyébként sem tökéletes. Viszont végre kb úgy működik, ahogy eleve elterveztem, szóval ez elég jó dolog.

Munka után elindultam megkeresni az íjászklubot. Azt gondoltam, kint vannak az edzések, ezért először körbejártam a sportkomplexumot – ami hasznos volt, mert legalább kicsit feltérképeztem a terepet. Végül a sportközpontban megkérdeztem, hol is van pontosan és a megadott terembe szépen “berontottam”. Elindultam az illetékesnek tűnő klikk felé és a reakciók alapján megtaláltam a klubügyekért felelős lányt.

 

Vadászat ON Colleeeeect! Az íj is aluszik (jobbrol a másodikat használtam) Ez van, amikor az embernek nincs operatőre.. A kóláspohár fenekére néztünk..

 

Kiderült, hogy külsős tagoknak hat euró egy évre mindösszesen. Mivel ez fényévekkel olcsóbb, mint akármilyen online közösségi oldal, egyáltalán nem hezitáltam: elsétáltam az általam ismert legközelebbi pénzkiadó automatához és készpénzzel tértem vissza. Az edzés persze addig is ment tovább természetesen.. Kaptam egy oktatót, cool íjászkarvédőt, mint ami a szamurájfilmekben/animékben is látható, öt nyílvesszőt, egy ujjvédőt, és persze egy király íjat. Egész hamar belejöttem és csak addig mentem ki, amíg megvásároltam a menün szereplő következő smoothie-t, melynek a neve Raspberry Slip (pirosas színe van, mint ahogy a neve is utal rá, és finom is). Amikor lemegy egy kör, az egyik rangidős elkiabálja magát, hogy Colleeect és lehet indulni összeszedni a nyílvesszőket. A vége felé már csak a céltáblát találtam el (volt jópár bull’s eye is), így a terem végébe már nem kellett elnézni a félrementeket begyűjteni. Nagyon tetszik az íjászkodás és erősen gondolkodom egy saját íj beszerzésén – amikor szóltak, hogy utolsó kör, alig akartam elhinni: annyira gyorsan elrepült az a pár óra. Kocsmázást kezdtek szervezni és nem akartam túl antiszocnak tűnni, ezért mondtam nekik, hogy mindenképp.

A kocsmába való betérés előtt kollektíve ételbeszerzés történt (bolt, hasábburgonyás takeaway, kínai takeaway, fakultatíve). Elég nagy gondban voltam, mert a bolt főleg tiltott cuccokkal van tele, legalább is a diétázás szempontjából, a takeaway-ekről meg nem is beszélve.. Így a végén vettem egy csomag mogyorót és igyekeztem minél jobban ráerőltetni mindenkire, hogy minél kevesebbet kelljen megennem 🙂 A kocsmában diet coke-ot kértem kétszer is – úgy rémlik, volt még pár, szintén alkoholmentes italt bevállaló egyetemista is. Egész jól be tudtam kapcsolódni a beszélgetésbe és ezt a tegnapi buszos kipaterolós történetet is viszonylag jól el tudtam mesélni. Aztán amikor már nem voltunk olyan sokat, egy társasjátékot kezdtünk el játszani, amiben az volt a vicces, hogy nem árulták el a szabályt, menet közben kellett rájönnöm. A tudatlanok közül én voltam az első, aki kitalálta a mintát, de ne feledjük, hogy a többiek azért ittak jópár pohárral, és nem kólát..

Aztán szétszéledtünk, az egyik íjász pont arra ment, mint én és bennszülött révén nagyobb tapasztalata volt az éjszakai járatokban. Egy belvárosba induló busszal indultunk útnak, majd közel a végállomásához leszálltunk és átszálltunk egy másikra. Pontosabban vártuk a megállójában, de feltételeztük, hogy nem jön, ezért elindultunk gyalog. Viszont épp félúton jártunk, amikor kiderült, hogy mégis jön, így futni kellett, ami jó kis testmozgás volt és kellett is. A megfelelő megállónál elköszöntem és leszálltam, majd sikeresen hazaékeztem. Elektronikus motorvezetői tesztet fejtettem pár órán keresztül, miközben jófajta Björk remix szólt a rádióból. Jól megy a teszt, szerintem nem lesz gond a vizsgán. Az edzés is megvolt, most pedig ezt írom épp egy ideje, miután feltöltöttem a ma készült képek nagyrészét.

Nagyszerű nap volt ez a mai!

7 Responses to “Archery Basics”

  1. vadooc says:

    veszélyes ember lesz belőled. karate, íjászkodás… =)

  2. Zetto says:

    lövészklubot még nem volt időm keresni és japánt is akarok tanulni 🙂
    a motorról nem is beszélve, jó lenne persze egy kis iaido is 😀

  3. vadooc says:

    mi az a iaido? így névről nem ugrik be h mi lehet…

  4. Hippee says:

    Én se tudom mi lehet az 😛

  5. Mac says:

    Z, irigyellek neha am, tudod-e? 😛

  6. Zetto says:

    Én meg téged, mert te még több mindent tudsz bevállalni 🙂
    Közben még OpenTTD-zünk is 🙂