Chill Out.. Yeah, it’s bloody cold outside..

Green field with some drizzle
Kaptam visszajelzéseket, hogy egyrészt miért nem írok, másrészt pedig miért angolul.. Nahát, ez azt jelenti, ideje ezeket is orvosolni, ha már így elkezdtem rendberántani a zetto.hu “birodalmat” 🙂

Jelenleg itt ülök a munkahelyemhez közeli egyetem hallgatói épületének aulájában egy bőrkanapén, ahol a klubtermek is vannak. Mivel reggel nem kapcsolódott ki rendesen a gép, a fali aljzatról megy ( még jó, hogy nem felejtettem el adaptert hozni 🙂 ). Az előbb egy kutya futkározott itt fel-alá, fura, hogy beengedik 🙂 Most nézem, hogy épp velem szemben az egyik klubhelyiség ajtajára az van írva, hogy Chill Out Zone. Na mindegy, az aula is egész jó és itt nincs is annyi ember. Így is elég sok mindent intézek egyszerre, szóval nehéz lenne tovább osztani a figyelmem.

De lássuk, hogyan is kerültem ide. Bevett gyakorlatként hétfőnként és szerdánként karatéra járok, csütörtökön pedig anime vetítésre – ide az egyetemre. Az eddigi megoldás az volt, hogy karatenapokon hazautaztam (kb. egy óra), netezés közben megfőztem másnapra (kb. egy óra), majd pedig bepakolás után elindultam majdnem oda, ahonnan jöttem (kb. egy óra). Karate edzésre való megérkezésem után három órával később haza is vergődtem. Namost ehhez képest a mai nappal bevezetett újítás, hogy reggel a gépet és a ruhát is hozom magammal a munkahelyre. Mivel tegnap két napra előre lefőztem a diétás kaját, ezzel sincs nagy gond. Meló után délután ötkor átsétálok az egyetemre, leülök ide és a helyi ingyenes, védelem nélküli wifis netcsatlakozást igénybe véve az edzésig netezem. Ezzel két órányi utat spórolok meg és egy kis főzésidőt is, mert két adag elkészítése kevesebb, mint kétszer annyi időt vesz igénybe.

Mostanában eléggé kaotikus a tömegközlekedés (sokszor a buszok meg sem állnak a megállókban, mert tele vannak – plusz most valami sztrájk is van állítólag). Ma is fél órát késtem reggel – igaz ugyan, az is hozzájárult ehhez, hogy nem alszom eleget és kezdek immunitást nyerni az ébresztésre. Amikor másodszor felébredtem és bekapcsoltam a telefont, sokként ért a kijelzőn megjelenő időpont: 8:34..

Comments are closed.